”Viime vuosi osoitti, että laadukkaisiin sisältöihin perustuvat markkinointiratkaisut ovat digitaalisen median voimakkaimmin kasvava osa. A-lehdet on jo pitkään panostanut erityisesti yhteistyössä bloggaajien kanssa toteutettaviin, pitkäkestoisiin yhteistyömuotoihin, joten olemme oikealla tiellä”, A-lehtien digiliiketoiminnasta vastaava johtaja Petri Pekki kertoo.

Digiliiketoiminnan kasvua vauhdittaakseen A-lehtiin on palkattu lisää alan ammattilaisia: sisältömarkkinoinnin liiketoiminnan kehityspäälliköksi on nimitetty Maria Westerback ja tuottajiksi Natalia Tolmatsova sekä Tiina Garvey.

”On hienoa päästä kehittämään Lilyn, FitFashionin, Imagen, Maku-lehden ja Demin palveluihin liittyviä sisältömarkkinoinnin ratkaisuja. Odotan kovasti, että pääsen tekemään tuloksellista yhteistyötä sekä asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme että muiden a-lehteläisten kanssa”, Maria Westerback sanoo.

Pekin mukaan myös Nata Tolmatsova ja Tiina Garvey tuovat taloon sisältö- ja blogimarkkinoinnin huippuosaamista. Nata, kuten hän White Trash Disease -blogissaan ilmaisee, on ”oman elämänsä masterchef”, ja pitänyt suosittua lifestyle-blogiaan lähes neljä vuotta. Tiinan Fanni & Kaneli -blogi keskittyy hyvään ruokaan, ja hän on pitkän linjan bloggaajana kirjoittanut ruuasta jo genren alusta, vuodesta 2007 alkaen. Blogit sijaitsevat A-lehtien Lily.fi ja Maku.fi-palveluissa.

”Digimediamme ja lehtiemme toimitukset työskentelevät tiivisti yhdessä. Myös toimituksissa tullaan tuottamaan luovia videoihin ja blogeihin liittyviä uusia mediamuotoja, joista haemme liiketoimintaamme vahvaa kasvua. Näitä ratkaisuja tulemme näkemään mm. Tuulilasin, Kauneus ja Terveys -lehden sekä Avun verkkopalveluissa”, Pekki jatkaa.