Kultainen Venla -palkinnot jaettiin jo viidettä kertaa. MTV:n ohjelmat saivat kolme kultaista Venlaa. Tuomas Enbusken ja Aki Linnanahteen isännöimä Enbuske ja Linnanahde Crew -keskusteluohjelma (MTV3, Yellow Film & TV) Oy sai palkinnon parhaasta keskusteluohjelmasta. Jukka Hildénin, Jarppi Leppälän, HP Parviaisen ja Jarno Laasalan Duudsonit tuli taloon (Sub, Rabbit Films Oy) voitti parhaan reality-sarjan palkinnon. Kultaisen Venlan yleisöäänestyksen parhaasta tv-ohjelmasta voitti syksyn viihdeuutuus Posse (MTV3, Rabbit FIlms Oy), jonka muodostavat kuusikko Aku Hirviniemi, Jaakko Saariluoma, Jarppi Leppälä, Jukka Hilden, Jarno Laasala ja HP Parviainen.

Televisioakatemian hallituksen Vuoden tv-teko -erikoispalkinnon sai MTV:n draamapäällikkö Sarita Harma, joka on vastannut mm. Kiiltokuvia-, Nymfit-, Klikkaa mua – ja Salatut elämät -draamasarjojen tilauksesta.

Televisioakatemian elämäntyöpalkinnon sai Leena Kaskela. Kaskela on ollut suomalaisen televisioyleisön ikisuosikki viidellä vuosikymmenellä, kuuluttajana, asiaohjelmien juontajana ja yhtenä Suomen ensimmäisistä naisuutisankkureista MTV3-kanavalla.