”Hetki täydentää Aamulehden digitaalista tuotepakettia tarjoamalla uuden kuluttajatuotteen iltapäivälle, siihen Hetkeen, kun aamun lehden uutistarjonta kaipaa jo päivittämistä. Haluamme tarjota parasta journalismia myös iltapäivällä”, sanoo Aamulehden vastaava päätoimittaja Jouko Jokinen.

Hetki julkaistaan vain digitaalisessa muodossa maanantaista perjantaihin klo 15.30. Se on responsiivinen verkkototeutus, joka skaalautuu lähes kaikille päätelaitteille, niin tietokoneille kuin älykännyköillekin. Hetkeen pääsee Aamulehden verkkosivustolta tai suorasta osoitteesta www.aamulehti.fi/hetki. Myös Aamulehden mobiilisivuilla ja mobiiliapplikaatioista löytyy linkki Hetkeen.

Vain digitaalisesti julkaistavia iltapäiväversioita on maailmalla vielä vähän. Suomessa Helsingin Sanomat alkoi julkaista HS Iltaa viime vuonna. Alan pioneeri on Hufvudstadsbladet omalla Kväll-julkaisullaan. Eurooppalainen esikuva on belgialaisen De Standaard -lehden Avond. Aamulehti on siis kansainvälisestikin ensimmäisten joukossa.