FM Antti Korpela (27) on ylennetty myyntipäälliköksi 1.10.2014 alkaen. Uudessa työnkuvassa hän vastaa myyntitiimin vetämisestä ja mediaseurantapalveluiden kehitysvastuusta. Korpela on valmistunut Oulun yliopistosta filosofian maisteriksi pääaineenaan englantilainen filologia ja kansainvälinen liiketoiminta.

MMM Kyösti Raiskinmäki (33) on nimitetty asiakkuuspäälliköksi 20.10.2014 alkaen. Raiskinmäki vastaa PR Cloud –viestintätuoteperheen myynnistä. Hän on opiskellut kuluttajaekonomiaa Helsingin yliopistossa. Ennen nykyistä toimea Raiskinmäki on työskennellyt Pitney Bowes Oy:ssä tittelillä Retention Account Manager.

KTM Joonatan Jääskeläinen (30) on ylennetty avainasiakkuuspäälliköksi 12.12.2014. Jääskeläinen vastaa mediaseuranta- ja tiedotejakelupalveluiden myynnistä sekä asiakkuuksien hoidosta. Hän on opiskellut Vaasan yliopistossa kansainvälistä liiketoimintaa. Jääskeläinen on aiemmin toiminut Novia Finland Oy:ssä myyntitehtävissä.

Mika Heikkilä (35) on ylennetty avainasiakkuuspäälliköksi 3.11.2014. Heikkilä vastaa mediaseuranta- ja tiedotejakelupalveluiden myynnistä sekä asiakkuuksien hoidosta. Hän on aiemmin työskennellyt muun muassa Duell-yhtiöillä myyntipäällikkönä. Heikkilä on koulutukseltaan tradenomi.