”Kauppalehden ja JM Tiedon palvelut täydentävät erinomaisesti toisiaan”, Kauppalehden toimitusjohtaja Juha-Petri Loimovuori sanoo.

”Kauppalehti Tietopalvelut tarjoaa pääsääntöisesti yritys-, kiinteistö- ja henkilötietoa, kun taas JM Tieto keskittyy markkinointitietoon ja sen hyödyntämiseen.” Loimovuoren mukaan JM Tiedon osaaminen tuottaa synergioita myös muualla Talousmedia ja yrityspalvelut -yksikössä, kuten Alma360:n asiakasmediaratkaisuissa sekä Kauppalehden mediamyynnissä.

”Tämän yrityskaupan myötä tarjoomamme ja asiakaskuntamme laajentuu”, JM Tiedon perustaja ja toimitusjohtaja Marko Viljanen toteaa.

JM Tiedon erityisosaamista on markkinointi- ja myyntikonseptien rakentaminen B2B-yrityksille. JM Tiedon tarjoomassa yhdistyvät rekisteri- ja analytiikkapalvelut, asiakashankintapalvelut sekä CRM- ja markkinointiteknologiat. Yhtiön liikevaihto kuluvana tilikautena on arviolta noin 3,6 miljoonaa euroa.

Kevään 2015 kuluessa JM Tieto organisoidaan osaksi Kauppalehti Tietopalvelut -liiketoimintaa. JM Tiedon toimitusjohtaja Marko Viljanen raportoi Kauppalehti Tietopalvelujen johtajalle Otto Mattssonille.

Osapuolet ovat sopineet, ettei kauppahintaa julkisteta.