Harri Niskala on nimitetty Koodiviidakko Oy:n Sales Development Manageriksi 15.9.2014 alkaen. Aikaisemmin Harri on työskennellyt myyntitehtävissä Arinalla ja DNA Oy:llä. Harri vastaa osaltaan Koodiviidakon Marketing Cloud tiimin myynnin tuesta ja kehittämisestä.

Antti Hartikka, KTM, on nimitetty Koodiviidakko Oy:n Sales Manageriksi 1.10.2014 alkaen. Aikaisemmin Antti on toiminut myyntitehtävissä ePressi.com:lla sekä Krakovassa Farnell Element14:ssa. Koodiviidakolla Antti vastaa Helsingin myyntiryhmän johtamisesta.

Simo Ikonen on nimitetty Koodiviidakko Oy:n Account Manageriksi 20.10.2014 alkaen. Aikaisemmin hän toimi Konffa.com:lla liiketoiminnan vastaavana. Koodiviidakolla Simo vastaa osaltaan Koodiviidakon Marketing Cloud-tuotteiden myynnistä sekä asiakkuuksien kehittämisestä.

Jarkko Ranta on nimitetty Koodiviidakko Oy:n Key Account Manageriksi 1.12.2014 alkaen. Aiemmin hän työskenteli Koodiviidakossa Account Managerina. Jarkko vastaa osaltaan Koodiviidakon avainasiakkuuksista ja auttaa asiakkaita markkinoinnin ja viestinnän tarpeissa. Jarkko kuuluu Koodiviidakon Marketing Cloud tiimiin.