Ensi vuonna kolmekymmentä vuotta täyttävä Radio City on vanhin toiminnassa oleva suomalainen kaupallinen radio. Se aloitti lähetyksensä Helsingin Lepakkoluolasta vappuna 1985. Alueellisuus ja paikallisuus ovat edelleen tärkeässä roolissa kanavalla, vaikka kuuluvuusalue kattaa jo suuren osan valtakuntaa. Radio City on jo aikaisemmin syksyllä laajentunut Vaasan ja Kokkolan seuduille, Kuopioon, Mikkeliin, Savonlinnaan, Lahteen sekä Kaakonkulmalle.

Paikallisen sisällön toimittaa Joensuun toimiluvan omistava Oy Najaros Ab, joka pyörittää myös paikallista Iskelmä Rex -kanavaa.

” Radio City avaa ikkunan miehen elämään huumorin ja nerokkaan sisällön kautta. Ja samalla seudun classic rockin ystävien musiikillis-henkinen vajaustila korjaantuu kertaheitolla”, kommentoi Radio Cityn leviämistä SBS Discovery Radion mediajohtaja Juha Ourila.