Tuomaristo arvosti Mixtura-lehden kansijutussa erityisesti monipuolista luovuutta. ”Jopa vaikeana pidetyt aiheet voidaan suunnitella ja esittää erittäin luovasti”, tuomaristo totesi perusteluissaan.

”Uudistimme henkilöstölehteämme Mixturaa vuoden 2013 alussa. Lehteen tuotiin kiinnostavaa sisältöä myös yrityksen ulkopuolelta. Laajan kansijutun toteutustapa yhdistää faktat ja infografiikan, ja se on ollut myös lukijoiden mieleen”, Mixturan päätoimittaja, Orionin viestintäjohtaja Terhi Ormio kertoo.

”Rakensimme teeman ympärille visuaalisesti mielenkiintoisen infografiikkakokonaisuuden, joka on muokattavissa eri medioihin tarpeen tullen. Jutussa on runsaasti oivalluksia, mielenkiintoista faktaa ja entry-pointeja”, kertoo Dialogin visuaalinen johtaja Jesper Vuori.

Mixtura-lehteä tuotetaan A-lehdet Dialogissa. Lehden sisällöistä vastaavat Katarina Cygnel-Nuortie sekä Eeva Lauronen ja lehden visuaalisesta ilmeestä vastaa Jesper Vuori. Kannen kuvituksen on suunnitellut Cajsa Holgersson.