Julkaisupäällikkönä Kuulasmaa vastaa kokonaan uudesta tehtävästä. Hänen vastuullaan ovat Ylen televisiokanavat ja Yle Areenan palvelut. Organisaatioon kuuluvat Yle Areena, Yle TV1, Yle TV2, Yle Teema, Kansainvälinen hankinta, Yle Arkisto, Sijoittelu- ja lähetyssuunnittelu sekä Yle Kääntäminen ja versiointi.

Julkaisupäällikön tehtävänä on synnyttää uudenlainen televisiokokonaisuus, joka yhdistää netti-tv:n ja broadcasting-tv:n. Tv-kanavien ja Areenan tarjontaa johdetaan jatkossa yhtenä kokonaisuutena ja yhtenäisin toimintamallein. Yhdistäminen tuo uudenlaisen mahdollisuuden televisuaalisten sisältöjen tekemiseen, jakamiseen, löytämiseen ja osallistamiseen.

Kuulasmaa aloitti television tekemisen kaapelikanava MoonTV:llä. Hän on toiminut Duudsonien taustajoukoissa tuottajana ja strategina sekä vuodesta 2010 Madventuresin tuottajana. Ennen pestiään Ylessä Kuulasmaa toimi omistamansa Not Guilty -yrityksen toimitusjohtajana. Hän on työskennellyt Docventuresin ja Tubecon-tapahtuman vastaavana tuottajana ja konsultoinut useiden eri yritysten johtoa. Kuulasmaa on palkittu kolmesti Kultaisella Venlalla, kaksi kertaa Formaatti Finlandialla sekä kerran Jussi-palkinnolla.