ProCom ry:n hallituksen uusiksi jäseniksi valittiin vuosikokouksessa Jyväskylän yliopiston yhteisöviestinnän professori Vilma Luoma-aho, Suomen Asianajajaliiton kehitys- ja viestintäpäällikkö Janne Laukkanen, Milttonin partneri ja varatoimitusjohtaja Fredrik Heinonen, Stora Enson viestintä- ja yritysvastuujohtaja Kirsi Seppäläinen sekä Neste Oil Oyj:n tiedottaja Tommi Aho.

ProCom ry:n hallituksessa jatkavat Mandatum Lifen markkinointi- ja viestintäjohtaja Niina Riihelä, Ilmarisen viestintä- ja henkilöstöjohtaja Päivi Sihvola, Pohjoisranta Burson-Marsteller Oy:n johtaja Jarno Forssell ja Googlen Industry Manager Jussi-Pekka Erkkola.

”ProComin hallituksen uudessa kokoonpanossa on edustettuna koko markkinointiviestinnän erikoisosaamisen kenttä. Uusi puheenjohtaja vahvistaa julkisen alan viestinnän merkitystä. Hallitus yhdessä dynaamisen toimiston kanssa varmistaa ProComin suotuisan kehityksen suunnan”, toteaa kolmivuotiskauden päättänyt puheenjohtaja Ulrika Romantschuk.

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenmäärä kasvoi noin 8 % vuoden 2013 aikana. 2700 jäsenen järjestö on kansainvälisestikin mitattuna kooltaan merkittävä. ProComin toimistossa työskentelee neljä kokopäiväistä työntekijää. Järjestön toimitusjohtaja on Elina Melgin.

”Yhdistys ja sen omistama ProCom Oy ovat alan keskeisiä kehittäjiä. On kunnia jatkaa maltillisen kasvun ja yhteiskunnallisen vaikuttavuuden agendaa puheenjohtajan roolissa”, sanoo Pieski.