Sanoma Media Finland myy Auto Bild Suomen liiketoiminnan Fokus Media Finlandille. Fokus Media Finland perustettiin, kun Sanoma myi sille aiemmin syksyllä Glorian Antiikki-, V8-Magazine-, GTi-Magazine- ja Pelit-lehdet.

Auto Bild Suomi tarjoaa Suomen autolehtien nettipalvelut ja ilmestyy jatkossa myös  printtilehtenä.

Auto Bild Suomea tekee entinen tekijätiimi, jonka vetäjänä toimii päätoimittaja Jarmo Markkanen.

Autobild.fi nettisivuston ytimen muodostaa emolehti Auto Bildin materiaali, jonka osa on nyt Suomeen saapuva Auto Bild TV.

Printtilehti Auto Bild Suomi ilmestyy vuonna 2015 joka kolmas viikko. Ilmestymistiheyden muuttuessa lehden sivumäärä kasvaa 84 sivuun.

Auto Bild Suomen liiketoiminta siirtyy Fokus Medialle liiketoimintakaupalla Sanomalta. Lehden julkaisemisen mahdollistava lisenssisopimus on solmittu Axel Springer AG:n ja Fokus Media Finland Oy:n välillä alkaen vuoden 2015 alusta.

Auto Bild Suomen tarkastettu levikki 2013 oli 37 615 kappaletta. Kansallisessa mediatutkimuksessa (KMT S2013/K2014) lehdellä oli 137 000 lukijaa ja kokonaislukijamäärä netti mukaan lukien oli 144 000 henkilöä.

Sanoma Media Finlandin aikakauslehdistä vastaava Sanoma Lifestyle -liiketoimintayksikkö keskittyy palvelemaan suomalaisia naisia, perheitä ja 55+ -kohderyhmää sisällöillä, palveluilla ja kaupallisilla ratkaisuilla, jotka tarjoavat kohderyhmiensä elämään viihtymistä, hyötyä, tietoa, elämyksiä ja yhteisöllisyyttä. Keskeisiä sisältöalueita ovat naisten puheenaiheet, ruoka, kotoilu, vanhemmuus sekä hyvinvointi, terveys ja kauneus.

Sanoma Lifestylen portfolio koostuu noin kahdestakymmenestä brändistä.