Kaikki ovat työskennelleet ylimmän johdon tehtävissä. Sue Gardner on Wikimedia Foundationin entinen johtaja, nykyisin sen erikoisneuvonantaja. Guy Bar-Nahum on työskennellyt Samsung Mobile Labin varatoimitusjohtajana, ja aiemmin mm. Applella ohjelmistojohtajana yksikössä, joka suunnitteli iPodin. Nyt hän vetää uutta pilvipalveluyritystä.

Ville Öhman on perustanut terveydenhuollon palvelu- ja teknologiayrityksiä. Hän toimii aasialaisiin start upeihin erikoistuneena enkelisijoittajana ja Tekesin sosiaalipalvelujen innovaatiot -johtoryhmän jäsenenä. Sejal Patel on enkelisijoittaja ja työskentelee pääomarahastojen hallinnointiyrityksessä. Megan Miller on Bonnierin Yhdysvaltain yksikön entinen kehitysjohtaja ja nykyisin start up -yrittäjä.

“Autamme asiakkaita kysymään oikeita kysymyksiä ja näkemään mahdollisuuksia digitaalisessa murroksessa. Verkoston jäsenillä on kyky tuottaa laadukasta ajattelua siitä, miltä tuleva näyttää esimerkiksi toimistotyössä tai kivijalkakaupassa”, Toiminen sanoo.

Verkoston perustajat ovat jo aloittaneet työn ensimmäisten asiakkaiden kanssa. ”Olemme saaneet testata työtapaamme parin kuukauden ajan. Suomessa meillä on työ käynnissä kiinteistösijoitusyhtiö Spondan, TBWA-mainostoimiston sekä pelialan yrityksen kanssa”, Toiminen sanoo.

Ruotsissa Öhrvallilla on vireillä kaksi eri tahojen kanssa toteutettavaa hanketta. Toinen käsittelee median tulevaisuuden rahoitusmalleja ja toinen digitaalisen murroksen vaikutusta koulutukseen.

Toimisen työ Bonnier Publicationsin toimitusjohtajana päättyi elokuun lopussa. Öhrvall on työskennellyt itsenäisenä johdon konsulttina vuoden alusta. Hän vaikuttaa myös mm. Nobel-museon, Bisnoden ja Bonnier Booksin hallituksissa.