Iikka Vehkalahti tuli Ylen Dokumenttiprojektin tuottajaksi vuonna 1998. Hän on ollut mukana satojen suomalaisten dokumenttielokuvien tuotannossa. Niistä monet ovat keränneet lukuisia merkittäviä kansainvälisiä palkintoja.

Vuonna 2001 Vehkalahti perusti kansainvälisen Steps-organisaation ja toimi vastaavana tuottajana Steps For The Future ja Why Democracy? -tuotannoissa. Vehkalahti on toiminut myös Kolmas ulottuvuus- ja Tarinateltta-sarjojen tuottajana. Vuosina 2011–2012 Vehkalahti työskenteli vierailevana professorina Tampereen yliopistossa. Työstään dokumenttielokuvien parissa Vehkalahti on saanut lukuisia kansainvälisiä ja kotimaisia palkintoja.

Erkko Lyytinen on toiminut Ylen dokumenttitoimituksen tuottajana vuodesta 2010 ja vastannut Ylen omatuotantoisista pitkistä dokumenteista. Vuodesta 2012 hän on vastannut myös Dokumenttiprojektin ohjelmistosuunnittelusta. Hän on lisäksi tuottanut dokumentti- ja realitysarjoja. Lyytinen on ohjannut dokumenttielokuvat Rajaseudun poikamiehet (2003), Kainuun tähti (2004) ja Puhdistus (2007) sekä useita tv-dokumentteja ja sarjoja. Hän toimi DocPoint-festivaalin taiteellisena johtajana 2009–2011.