Ensimmäinen neuvottelutilaisuus pidetään maanantaina 27.10.2014. Neuvottelujen kohteena ovat suunnitelmat tappiollisen Costume-lehden lakkauttamisesta. Suunnitelmissa on myös Koti ja Keittiö- ja Divaani -aikakausbrändien uudelleenorganisointia ja toimintamallien tehostamista kannattavuuden parantamiseksi. Suunnitteilla olevat toimet saattavat johtaa enimmillään 6 henkilön vähentämiseen.

”Olen pahoillani, ettemme ole kovasta yrityksestä huolimatta onnistuneet saamaan Costumen printtilehteä kannattavaksi. Panostamme brändeihin, joiden kohderyhmät ovat valmiit vähän myös maksamaan tekemästämme työstä. Costume on ollut Suomessa kannattamaton koko historiansa ajan niin Bonnierin kustantamana kuin Allerinkin. Muotilehdistä Elle on ylivoimainen ja nuortenlehdet siirtyvät kaikki lopulta verkkoon. Neuvottelujen lopputuloksesta riippumatta Costumen lähes sadantuhannen hengen yhteisöä palvellaan jatkossa verkossa”, toteaa Aller Median toimitusjohtaja Pauli Aalto-Setälä.