Image.fi tarjoaa myös Image-lehden parhaita paloja sekä verkkoa varten tuotettua sisältöä.

”Halusimme luoda paikan, jossa hyvä journalismi kohtaa innostavat keskustelunaiheet. Olemme iloisia, että joukko parhaita bloggaajia lähti mukaan yhteistyöhön. Nämä bloggaajat sopivat joukkoon, sillä Imagen tekijät ja lukijat ovat olleet mielipidevaikuttajia koko lehden historian ajan”, Imagen päätoimittaja Heikki Valkama sanoo tiedotteessaan.

”Image ja Suomen Blogimedian bloggaajat tukevat toisiaan hienosti. Me bloggaajiemme kanssa olemme käynnistyvästä yhteistyöstä innoissamme”, kertoo Suomen Blogimedian toimitusjohtaja Tanja Ylikangas.

Image.fi:hin tulee syksyn aikana lisää sisältöä ja bloggaajia. Mukaan Image.fihin tulee lehdestä tuttuja tekijöitä ja palstoja sekä uusia kirjoittajia.

”A-lehdet on nousemassa Suomen johtavaksi mediataloksi blogiyhteisöjen kehittäjänä. IMAGE on ollut historiansa aikana luomassa ilmiöitä ja keskustelua, joten brändi sopii tähän yhteistyöhön hienosti”, A-lehtien digitaalisen liiketoiminnan johtaja Petri Pekki sanoo.