Oma Terveys Oy:hyn siirtyvät Terve Mediasta Terve.fi- ja Tohtori.fi-verkkopalvelut ja A-lehdistä Kauneusjaterveys.fi ja Voihyvin.fi-verkkopalveluiden liiketoiminta. 

Oma Terveyden hyvinvoinnin ja terveyden verkkopalvelut ovat markkinajohtajia ja tavoittavat viikoittain yli 300 000 suomalaista. Palvelujen kävijämäärät ja mediamyynti ovat vahvassa kasvussa. A-lehdet ja Terve Media ovat sitoutuneet kasvattamaan uutta yhtiötä kehittämällä sen nykyisiä palveluja ja luomalla uusia kiinnostavia kohderyhmäpalveluja.

Oma Terveys Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty Lasse Hyyti, joka jatkaa myös Terve Media Oy:n toimitusjohtajana. “Oma Terveys Oy on jo syntyessään maan johtava kuluttajien terveyteen ja hyvinvointiin keskittyvä mediayhtiö. Uskomme hyvinvointimediamarkkinan tulevaisuuteen”, toimitusjohtaja Hyyti kertoo.

“A-lehdet on valinnut hyvinvointiin, terveyteen ja kauneudenhoitoon liittyvät sisällöt yhdeksi painopistealueeksi. Otamme verkossa selkeän harppauksen yhdistämällä voimamme Terve Median kanssa.

Terve Median vahva terveyden huippuammattilaisten verkosto, nykyiset ylivertaiset sisällöt ja A-lehtien osaaminen terveyteen ja hyvinvointiin keskittyvien lehtien julkaisijana ja verkkoyhteisöjen rakentajana synnyttää markkinoille uusia mahdollisuuksia”, A-lehtien digitaalisen liiketoiminnan johtaja Petri Pekki toteaa.

Oma Terveys Oy:n hallituksen muodostavat Terve Median hallituksen puheenjohtaja Ilari Kerola, Idealist Groupin toimitusjohtaja Juha Tynkkynen, A-lehtien toimitusjohtaja Juha Blomster ja digitaalisen liiketoiminnan johtaja Petri Pekki.

Terve Media Oy on Cor Group konsernin medialiiketoiminnan kattavan mediaryhmän emoyhtiö. Mediaryhmään kuuluvat Terve Media, Oma Terveys, Professio ja Apteekkimedia, jotka työllistävät yhteensä 25 median ammattilaista ja sen liikevaihto on noin 6 miljoonaa euroa. Cor Group konserni työllistää yli 1200 henkilöä ja sen liikevaihto on noin 70 miljoonaa euroa.