Toisena osakkaana Suomen Blogimediassa jatkaa Babler Oy, jonka vähemmistöomistaja A-lehdistä lisäksi tulee. Hankinta tukee A-lehtien strategiaa nousta johtavaksi mediataloksi blogiyhteisöjen kehittäjänä.

Osapuolet ovat sopineet toiminnasta siten, että A-lehdet vastaa Suomen Blogimedian mainosmyynnistä ja Bablerin vastuulla on jatkossakin sisältöyhteistyökumppanuudet Suomen Blogimediaan kuuluvien bloggaajien kanssa.

”Käynnistimme blogiyhteisöjen rakentamisen A-lehdissä jo lähes neljä vuotta sitten Lily-yhteisön muodossa. Tulevaisuudessa näemme kaikki mediamme yhteisöinä, joissa bloggaajilla on merkittävä rooli. Suomen Blogimediaan mukaan lähteminen on luonteva jatko tänä vuonna lanseeratulle yhteisölliselle Styleroom-palvelulle ja Fitfashion-blogiyhteisön hankinnalle”, kertoo A-lehdet Oy:n digitaalisen median johtaja Petri Pekki.

”Suomen Blogimedian kanssa pystymme entistä paremmin palvelemaan myös bloggaajia ja tavoitteenamme onkin nousta eniten bloggaajille tuloja luovaksi yhtiöksi”, hän sanoo.

”Olemme vuoden aikana Bablerissa luoneet mainostajien kanssa jo yli 40 onnistunutta ja tuloksellista sisältöyhteistyökampanjaa Suomen Blogimediaan kuuluvan 20 bloggaajan kanssa. Kun yhdistämme tähän A-lehtien mediamyynnin osaamisen sekä yhteistyön A-lehtien medioiden kanssa, olemme tulevaisuudessa vieläkin parempi kumppani sekä mainostajille että bloggaajille”, Bablerin toimitusjohtaja Tanja Ylikangas toteaa.

Suomen Blogimedia on itsenäisten bloggaajien muodostama media, johon kuuluu 20 kirjoittajaa. Suomen Blogimedia tavoittaa yhteensä noin 100 000 uniikkia lukijaa viikossa.