Viimeiset puolitoista vuotta Edin on toiminut vt. toimitusjohtajana Sanoman ja Talpa Median omistamassa hollantilaisessa SBS Broadcastingissa ja tätä ennen Nelonen Median liiketoimintajohtajana. Sanoma Media Netherlandsin toimitusjohtaja Peter de Mönnink siirtyy nykyisten tehtäviensä lisäksi SBS Broadcastingin johtoon 1. lokakuuta 2014 alkaen.

Konsernin televisiojohtajana Hans Edinin vastuulla on Sanoma-tason televisiostrategia ja toiminnan kehittäminen ja koordinointi tiiviissä yhteistyössä sekä Suomen että Hollannin televisiotoimintojen johdon kanssa. Edinistä tulee myös SBS Broadcastingin hallituksen jäsen. Edin raportoi tehtävässään Sanoman toimitusjohtajalle Harri-Pekka Kaukoselle.

Suomessa Pia Kalsta jatkaa Nelonen Median liiketoimintajohtajana ja raportoi kuten aiemminkin Sanoma Media Finlandin toimitusjohtajalle Pekka Soinille.