Verkkopäällikkö Petteri Ruotsalainen on nimitetty toimituspäälliköksi. Tehtävässään Ruotsalainen johtaa toimituksen työskentelyä ja sisällöntuotantoa.

MBA Jenni Grandell on nimitetty medialiiketoiminnan myynti- ja markkinointijohtajaksi. Grandell vastaa kuluttajamyynnistä, mediamyynnistä, markkinoinnista ja analytiikasta sekä kuluttaja-asiakaspalvelusta.

Myyntipäällikkö Tommi Vilja on nimitetty myyntiryhmän päälliköksi monimedia -myyntiryhmään. Vastuullaan Viljalla on myyntiryhmän ohjaaminen, monikanavaisen ratkaisumyynnin kehittäminen sekä myynti- ja asiakastyö.

DI Leena Pulkkinen on aloittanut asiakkuuspäällikkönä monimedia -myyntiryhmässä 11.8.2014. Tehtävässään Pulkkinen vastaa B2B – asiakkuusprosessin kehittämisestä, sekä myynti- ja asiakastyöstä medialiiketoiminnan yritysasiakkuuksissa.

Tuotepäällikkö Sami Hannukka on nimitetty myynti- ja kehityspäälliköksi. Hannukka vastaa Mediatalo ESAn kuluttajamyynnistä ja vetää kuluttajamyynnin myyntiryhmää.

Markkinoinnin asiantuntija Katja Lindman on nimitetty markkinointipäälliköksi markkinointi- ja analytiikka -ryhmään. Lindmanin tehtävänä on monikanavaisen markkinointiviestinnän uudistaminen ja kehittäminen, myyntiryhmien analytiikkatyökalujen varmistaminen ja ratkaisumyynnin kehittäminen.