”Salla Vainio on vahva osaaja, jolla on rohkeutta ja kokemusta muutosjohtamisesta. Hänen profiilinsa ja aiemmat työsuhteensa tuovat hallitukseemme juuri sitä vahvistusta, mitä haimme”, A-lehtien hallituksen puheenjohtaja Olli-Pekka Lyytikäinen toteaa.

Salla Vainio toimii tällä hetkellä Fondia Oy:n toimitusjohtajana. Tätä aiemmin hän on työskennellyt pitkään Sanoma-konsernissa sekä IT- ja telekommunikaatioaloilla Suomessa ja Yhdysvalloissa, A-lehdet kertoo tiedotteessaan.

”A-lehdet on pärjännyt hyvin muuttuvassa mediamaailmassa ja haluaa aktiivisesti lanseerata uusia konsepteja ja palveluja asiakkailleen. Iloitsen siitä, että saan tulla mukaan palvelemaan perheyhtiöitä, jonka kulttuuri ja arvot ovat vahva pohja tulevaisuudelle”, Vainio kertoo.

A-lehtien hallituksen muodostavat nyt Olli-Pekka Lyytikäinen (hallituksen puheenjohtaja), Anne Lyytikäinen-Palmroth, Yrjö Lyytikäinen, Juho Lipsanen, Sari Mikkonen-Mannila, Salla Vainio ja Pekka Vähähyyppä.