MTV3:n kanavapäällikkönä toimii Leena Närekangas, AVAn kanavapäällikkönä Jaana Pasonen ja Subin kanavapäällikkönä syksyllä aloittava Ville Toivonen. Sekä Närekangas että Pasonen ovat toimineet aiemmin MTV:llä suunnittelupäälliköinä. Toivonen siirtyy MTV:lle Nelonen Mediasta, jossa hän on toiminut Jimin ja Livin kanavapäällikkönä.

”Jokaisella tv-kanavalla on oma vahva identiteetti ja sielu, jota pitää vaalia ja kehittää. Tähän työhön tarvitaan omistautuneita ja lahjakkaita ihmisiä, jotka vievät kanavan toimintaa oikeaan suuntaan. Nyt meillä on kasassa kolmikko, joka tuntee perinpohjaisesti tv-katsojien mieltymykset sekä ymmärtää alan kehitystarpeet”, MTV:n ohjelmajohtaja Kristiina Werner-Autio kertoo.

Kanavapäälliköt vastaavat kanavien ohjelmistokokonaisuuksien rakentamisesta sekä kaupallisten katsojaosuuksien kehityksestä. He laativat tv-kanavien ohjelmakaavion ja vastaavat kaavion tarkentamisesta sekä katsojavirtojen optimoinnista. Heidän vastuullaan on myös kanavaprofiilien ja kanavien sisältöjen kehittäminen.