Sanoman eCom-palveluita ovat tällä hetkellä Suomen tunnetuin verkkokauppapaikka Huuto.net, Suomen suurin verkkokauppakeskus MSO.fi, suurin tuote- ja hintavertailupalvelu Hintaseuranta.fi, helppokäyttöisin ja kattavin sähkönmyyjien vertailupalvelu Sähkövertailu.fi ja jo vuonna 1996 lanseerattu Keltainenpörssi.fi.

Kari Härkönen siirtyy Sanoman palvelukseen Zalandon Suomen maajohtajan paikalta Berliinistä. Hän on aiemmin työskennellyt McKinseyllä Helsingissä ja Sonylla Espanjassa sekä Iso-Britanniassa. Kari Härkönen on valmistunut MBA:ksi INSEADista ja maisteriksi City Universityn Cass Business Schoolista.

”Digitaalisten palveluiden skaalaamiseen ja verkkokaupankäyntiin liittyvillä hankkeilla on tärkeä rooli Sanoma Digitalin kasvustrategissa. Olenkin erittäin iloinen, että Kari tulee vahvistamaan tiimiämme kansainvälisellä osaamisellaan digitaalisen liiketoiminnan nopeasta kasvattamisesta ja verkkokaupasta”, Sanoma Digital – Finlandin liiketoimintajohtaja Marja-Leena Tuomola sanoo.

”Siirryn Sanomaan todella innoissani. Sanoma Digitalin digitaaliset palvelut tavoittavat joka viikko 1,1 miljoonaa suomalaista ja koko Sanoman verkosto jopa 80 prosenttia internetin käyttäjistä, mikä antaa meille mahdollisuudet luoda maan paras digitaalinen ympäristö kysynnän ja tarjonnan kohtaamiselle. Verkkokaupankäynnin nopea kasvu avaa meille aivan uusia liiketoimintamahdollisuuksia monella eri alueella”, Kari Härkönen toteaa.