Magazine Media keskittyy palvelemaan erityisesti naisten, perheiden ja 55+ -kohderyhmän mediankäytön tarpeita monikanavaisilla brändeillä ja teemakokonaisuuksilla. Kaupallinen ryhmä vastaa sisältöjen ja brändien tuotteistamisesta ja kaupallistamisesta sekä kuluttaja- että media-asiakkaille. Ryhmää vetää kaupallinen johtaja Sami Smolander.

Kaupallinen ryhmä jakautuu brändimarkkimarkkinointiin sekä kaupalliseen konseptointiin ja tuotteistamiseen.

Brändimarkkinoinnoista vastaa brändijohtaja Johanna Wilén ja tiimiin kuuluvat brändistrategit Sari Keurulainen ja Elisa Sihvola.

Kaupalliset ratkaisut -tiimistä vastaa kehityspäällikkö Kati Säilä. Kaupallisten sisältöjen tuottajiksi tuottajiksi on nimitetty Nina Pekkala, Ria Vaahto, Tiina Valkonen ja Riikka Väliahde, jotka osallistuivat vuoden kestäneeseen kaupallisen sisällön tuottajien koulutusohjelmaan. Lisäksi tiimissä työskentelee suunnittelija Mira Vaurula.

Kehityspäällikkö Juha Anttila keskittyy erityisesti kehitteillä olevien teemakokonaisuuksien ja -tuotteiden kaupalliseen konseptointiin.

”Mediankäytön muutosten ja kasvaneen kilpailun myötä meidän on lähestyttävä laadukkaiden ja kohderyhmilleen räätälöityjen sisältöjen tarjoamia kaupallisia mahdollisuuksia aivan uusilta ja yllättäviltäkin näkökulmilta. Tavoitteemme on luoda monipuolinen ja houkutteleva media- ja palveluvalikoima, jonka parissa ydinkohderyhmämme voivat viihtyä milloin ja missä vain. Mainostaja-asiakkaille kehitämme luovia ratkaisuja, joissa yhdistyvät toimiva ja monikanavainen sekä vahva sisältö- ja kohderyhmäosaaminen”, Sami Smolander sanoo.