”IL-Media haluaa olla etulinjassa kehittämässä suomalaisille uusia palveluita ja tapoja kuluttaa mediaa. Tabletti-laitteet yleistyvät kotitalouksissa kovaa vauhtia ja niihin suunnitellut julkaisut ovat luonteva askel kehitykselle”, toteaa IL-Median kustantaja Kari Kivelä.

Nyt julkaistu Kesäkeittiö on suunniteltu erityisesti tabletti-laitteiden vahvuuksia silmällä pitäen. Sisältö koostuu näyttävistä kuvista ja runsaasta määrästä videoita. Mukana julkaisussa on kymmeniä reseptejä kesän grilliherkuista sekä videoita helpottamaan niin pihvin paistamista kuin kalan perkaamistakin.

Teksti- ja videomuotoiset reseptit ja ohjeet muodostavat uuden julkaisun rungon. Reseptejä löytyy niin ammattikokkien laatimana että kuluttajien kotiarkistoista koottuna. Videolla nähdään myös yhä energinen, legendaarinen Jaakko Kolmonen, joka opastaa kesäkokkaajia muun muassa kalan käsittelyssä.