Paras juttu -kilpailun uutissarjan voitti toimittaja Hannu Kauhasen Karjalaiseen kirjoittama juttu Erämaisten järvien rannat uhattuina. Juttu käsittelee läpinäkyvyysongelmista kärsivää kuntien kaavoitusta ja kaavoitusratkaisujen vaikutuksia ihmisille ja luonnolle.

Feature-sarjan voitti Helsingin Sanomissa julkaistu toimittaja Katarina Baerin juttu Vaari oli natsi. Vaikeasta aiheesta kirjoitettu juttu on kiihkoton ja koskettava, ja aiheeltaan ajankohtainen nyt, kun ääriliikkeet nostavat Euroopassa päätään.

Vuoden vaihtuvana sarjana oli kolumnit. Sarjan voitti toimittaja Tuomas Rimpiläisen Aamulehteen kirjoittama kolumni Pedofiilinhyysääjämedia, joka käsittelee pedofiilien nimien julkaisemista verkossa.

Paras juttu -kilpailuun osallistui 179 juttua.

Parhaat sivut -kilpailun kaksi sarjaa olivat etusivu tai premiääri ja feature-sivut. Lehdet kilpailivat alle tai yli 12 000 kappaleen levikkiluokissa. Kaupunkilehdet osallistuivat pienempien lehtien sarjaan. Raati arvioi kaikkiaan 168 sanomalehtisivua.

Helsingin Sanomat voitti levikiltään suurempien lehtien kilpailun molemmat sarjat. Uutissarjan parhaana palkittiin isosta uutistapahtumasta tehty uutispremi pääotsikolla Miehet jotka myivät Nokian. Feature-sarjan voitti kauttaaltaan mustavalkokuvituksella toteutettu seitsensivuinen juttu Korvat höröllä, joka kertoo valtioiden tiedustelutoiminnasta.

Levikiltään alle 12 000 kappaleen lehtien etusivujen sarjan voitti Raahen Seutu. Voittajasivu rakentuu voimakkaan kuvan ja Elossa vielä -pääotsikon ympärille. Feature-sarjan voitti Västra Nyland Lördag-sivuilla julkaistulla elämäniloisella ja hienosti kuvitetulla kokonaisuudella Där hav och hem möts.