Digitaalisten kanavien kautta aikakaussisällöille on avautumassa aivan uudenlaisia mahdollisuuksia olla mukana suomalaisten elämässä ja mediavalinnoissa.

”Uuden organisaation myötä käännämme ajattelutapamme tuote- ja printtilähtöisyydestä kohderyhmien tarpeiden palvelemiseen monikanavaisesti. Kehitämme esimerkiksi laajoja teemakokonaisuuksia. Niistä ensimmäinen on pian markkinoille tuleva, digitaalisia ja printtituotteita laajasti yhdistelevä ruokakonseptimme”, Magazine Median liiketoimintajohtaja Kaisa Ala-Laurila sanoo.

Uudessa, toukokuun alussa starttaavassa organisaatiossa Magazine Median brändit ja toimitukset on koottu neljään ryhmään:

Naisiin keskittyvään ryhmään kuuluvat Me Naiset, Me Naiset Sport, Me Naiset Kilot Veks!, Cosmopolitan, MyCosmo ja Gloria. Ryhmää vetää Johanna Lahti, joka on nimitetty sisällöistä vastaavaksi johtajaksi. Hän jatkaa myös Me Naisten päätoimittajana.

Perheisiin keskittyvään ryhmään kuuluvat Kodin Kuvalehti, Suuri Käsityö, Vauva, Meidän Perhe, Glorian Koti, Glorian Antiikki, Kotiguru, Glorian Ruoka & Viini ja Soppa365. Ryhmää vetää Niina Leino, joka on nimitetty sisällöistä vastaavaksi johtajaksi. Hän toimi aiemmin naisten- ja lifestylelehtien toimitusten esimiehenä.

Elämälle ja tiedolle uteliaisiin keskittyvään ryhmään kuuluvat ET-lehti, Hyvä Terveys, Kiloklubi, Matkaopas, Tiede ja Geo. Ryhmää vetää Riitta Korhonen, joka on nimitetty sisällöistä vastaavaksi johtajaksi. Hän jatkaa myös ET-lehden päätoimittajana.

Miehiin ja tekniikasta kiinnostuneisiin keskittyvään ryhmään kuuluvat MB, Pelit, Auto Bild Suomi, GTi-Magazine, V8-Magazine ja Rakennuslehti. Ryhmää johtaa toimitusten esimies Tapio Kivistö.

Brändi- ja sisältöryhmien kanssa tiiviissä yhteistyössä toimivat kaupallisen johtajan Sami Smolanderin vetämä Kaupallinen ryhmä ja digitaalisesta liiketoiminnasta vastaavan johtajan Toni Laturin vetämä Digiryhmä. Johtaja Taina Hynninen vastaa liiketoiminnan kehitys- ja tukipalveluista, joihin kuuluu muun muassa Magazine Median Designkeskus.