Dentsu Aegis Network on nimittänyt Jukka Mannilan luovaksi johtajaksi, Reetta Suursalmen iProspectin asiakkuusjohtajaksi, Dan Rönnqvistin innovaatiojohtajaksi, Janne Vahvaselän Copywriteriksi Isobariin, Janne Honkasen mediaspesialistiksi ja Tuomo Sinkkosen vanhemmaksi mediaspesialistiksi Broadcast-tiimiin sekä Kristiina Mäkisen liiketoiminnan kehitysjohtajaksi.

Dan Rönnqvist toimi aiemmin mainostoimisto Dynamon osakkaana. Hän on myös aiemmin toiminut mm. TBWA:lla sekä strategisen konsultoinnin johtotehtävissä Cap Gemini Ernst &Youngilla. Danin viime aikojen asiakaslistalla ovat olleet muun muassa Altia, Arabia, Fiskars, John Nurmisen Säätiö, K-rauta, Nelonen Media ja R-kioski.

Janne Vahvaselkä siirtyi Isobariin TWBA Helsingiltä, Janne Honkanen mediatoimisto IUM:lta sekä Tuomo Sinkkonen mediatoimisto Virralta.