Helsingin Sanomat sai vapauttavan piilomainonnasta, Kankaanpään Seutu verkkokeskustelusta, Yleisradio lähdekritiikistä ja Ilta-Sanomat otsikoinnista. Ilta-Sanomien päätös oli puheenjohtajan ratkaisu, jonka neuvosto merkitsi tiedokseen.

Radio Aalto muutti nimensä Radio Terraksi Jenni Vartiaisen Terra-nimisen, uuden levyn julkistamisen yhteydessä ja täytti kymmenen tuntia ohjelma-aikaansa Vartiaisen ja uuden levyn esittelyllä. Toisessa langettavaan johtaneessa ohjelmassa toimittaja esitteli yksityiskohtaisesti ja kritiikittömästi tuotetta, jota mainostettiin kanavan nettisivuilla ja mainoskatkoilla. Lisäksi toimittaja esiintyi mainoskampanjassa tuotteen mannekiinina.

Keskisuomalainen kertoi poliisin ja ylivartijan saamista sakkotuomioista, jotka liittyivät Myllylän urkintajuttuun. Nimien paljastaminen oli neuvoston mielestä kohtuutonta tuomion pienuuden ja tuomittujen aseman perusteella. Alibi paljasti käräjäuutisessaan syytettynä olleen alaikäisen henkilöllisyyden julkaisemalla useita kuvia hänestä.

Yleisradion toimittaja kirjoitti anonyymin henkilön ongelmista nettipelisivustolla. Kyse oli kuitenkin toimittajan puolisosta, jolloin hän oli jäävi kirjoittamaan tapauksesta. Hufvudstadsbladetia oli pyydetty korjaamaan virheellinen tieto, joka koski Kreikan nuorisotyöttömyyttä. Lehti ei kuitenkaan korjannut olennaista asiavirhettä.