Hän kehittää ja tuottaa huhtikuussa lanseerattavan monikanavaisen Soppa365-palvelun sisältöjä sekä vastaa vahvasti yhteisöllisyyteen panostavan konseptin sosiaalisen median strategiasta.

”Sosiaalinen media on nostanut ruokakokemukset kyökeistä ja kuppiloista kännyköihin ja kahvipöytiin. Ruoka ja juoma puhuttavat ihmisiä enemmän kuin koskaan, joten on aivan mielettömän siistiä aloittaa työt yhteisöllisen elämys- ja palvelujournalismin aitiopaikalla. Olemme rakentamassa Soppa365:sta tyylillä toteutettua ruokaihmisten yhteisöä, jossa voi paitsi jakaa omat keittiöonnistumiset, myös löytää inspiraatiota ja vertaistukea, jos ideat ovat lopussa. Tässä apuna ovat muun muassa palveluun kehittämämme sosiaalinen keittokirja ja ruokapaniikki-nappula”, Teemu Leminen kertoo.

Teemu Leminen on aiemmin työskennellyt tuottajana Nyt.fi:ssä, jossa hän vastasi päivittäisestä uutisvirrasta, sivuston kehittämisestä ja some-strategiasta.

Sanoma Media Finland tuo huhtikuussa markkinoille monipuolisten ruokasisältöjensä ympärille rakennetun mediakokonaisuuden. Soppa365 on mobiilivetoinen freemium-palvelu, johon kuuluvat myös neljä kertaa vuodessa ilmestyvät teemalehdet. Glorian Ruoka & Viinin tarjonta puolestaan laajenee kuukausittain ilmestyvällä tablettilehdellä, joka sisältää runsaasti rikastettua ekstrasisältöä. Ruokakokonaisuudesta vastaa Hanna Jensen, ja ruokatoimituksen esimiehenä toimii päätoimittaja Sanna Maskulin.