Sekä Skandaali että REPUTATION kuuluvat Publicis Groupeen, joka on maailman kolmanneksi suurin markkinointiviestintäkonserni.

”Aion jatkossa hyödyntää yli viiden vuoden kokemustani kansainvälisen pörssiyhtiön suomalaisen tyttären johtamisesta. En kuitenkaan tässä vaiheessa halua paljastaa, mille toimialalle suunnittelen yrityksen perustamista,” Kenneth Lindfors sanoo.

REPUTATION on kööpenhaminalainen mainostoimisto, jolla on asiakkaita ympäri maailmaa. Asiakkaita on muun muassa kodinhoidon, muodin, ruuan ja juomien, terveyden ja IT:n toimialoilta sekä mediasta.

”Suomella on merkittävä asema kansainvälistymissuunnitemissamme. Yrittäjänä ja REPUTATIONin perustajana ymmärrän hyvin, kuinka tärkeää suomalaisyrityksille on kiihdyttää kasvua kansainvälisillä markkinoilla. Tarjoamme suomalaisille asiakkaillemme maailmanluokan palvelumme entistä tuoreempana,” Alexander Peitersen sanoo.