Radio Ravun tavoitteena on kerätä kuukaudessa 20.000 euroa, jolla radioasema saa palkattua lisää työtekijöitä. Radion toimittajina aloittavat 3.3.2014  Wallu Valpio ja toimittaja Lilli Earl.

−Heidän lisäkseen palkkaamme neljä muuta ammattilaista toimittamaan ja tuottamaan uudenlaista puheradiota. Kerättävä summa laitetaan kokonaisuudessaan palkkakuluihin, kertoo Radion perustajatiimiin kuuluva Timo Uusi-Kerttula.

Radio Rapu käsittelee päivänpolttavia aiheita politiikasta ja liike-elämästä vuorokauden ympäri. Radio toimii yhteistyössä uusisuomi.fi sivuston kanssa, antaen äänen myös sivuston bloggaajille. Kanava kuuluu myös määräaikaisella FM taajuudella 89,7 MHz Helsingissä toukokuun loppuun saakka.

−Radio Rapu on perustettu kuumentamaan suomen jäissä olevaa poliittista keskustelua. Pelkkä valtion rahoittama puheradio ei riitä, vaan sille tarvitaan yksityinen vastavoima. Ohjelmamme ovat täynnä viihdyttävää argumentointia, sanoo Uusi-Kerttula. Olemme avoimia kaikenlaiselle poliittiselle keskustelulle ja haastammekin poliitikot niin oikealta kuin vasemmaltakin mukaan keskusteluun.

Kampanjaan satasella osallistuvat saavat vastineeksi osallistua itse radiolähetyksiin studio-kommentoijina. 50 eurolla saa kampanjan T-paidan ja liput kanavan järjestämiin Argumentti-iltoihin ravintola Apollossa kevään aikana. Oma viikoittainen ohjelma-aika koko kevään ajaksi maksaa 1.300 euroa, jonka ostaja voi käyttää vaikkapa oman yhtiönsä tai itsensä mainostamiseen.

Radio Rapu kampanjasivu:
https://www.fundedbyme.com/en/campaign/2915/radio-rapu/