Maiju Lagerstedt on nimitetty Fonectan markkinointi- ja viestintäjohtajaksi. Hän aloitti Fonectan palveluksessa vuonna 2010 ja on vastannut tähän asti yhtiön digitaalisten ja mobiilipalveluiden markkinoinnista. Lagerstedt raportoi Kuluttajaliiketoiminnan johtaja Lauri Kangaslahdelle.

”Fonectan markkinointi muuttuu strategisesti vuoden 2014 aikana oman ja ansaitun median suuntaan. Digitaaliset kanavat muodostavat uudessa kokonaisuudessa merkittävän osan tuloksellisten kaupallisten ratkaisujen hakemisessa. Panostamme resursseja tuohon osaamiseen ja tekemiseen. Maiju Lagerstedtilla on tuloksellista näyttöä Fonectalla digitaalisen markkinoinnin kehittämisestä. Työ Fonectan brändiarvon kasvattamiseksi jatkuu määrätietoisesti myös ulkoisia maksettuja kanavia hyödyntäen. Myös yritysviestinnällä on tärkeä rooli Fonectan arvon kasvattamisessa”, toteaa Lauri Kangaslahti.

Fonectan markkinointia, brändiä ja viestintää vuodesta 2007 johtanut CMO Jukka-Pekka Vuori siirtyy 20.1.2014 alkaen Halti Oy:n toimitusjohtajaksi.