Hän vastaa MTV:n radioliiketoiminnasta nykyisen toimitusjohtajan Petri Mannisen siirtyessä eläkkeelle. Halosesta tulee myös MTV:n johtoryhmän jäsen.

Helmikuun alussa uudessa tehtävässään aloittava toimitusjohtaja Tomi Halonen on pitkän linjan media-ammattilainen, joka palaa pestin myötä juurilleen Pöllölaaksoon. Hän on aiemmin toiminut mm. MTV-Viihteen toimitusjohtajana sekä Subtv:n toimitusjohtajana. MTV:n palvelukseen hän siirtyy nyt konsulttiyhtiö Estimestä.

KTM Tomi Halonen (50) on työskennellyt media-alalla vuodesta 1987 asti. Uransa hän aloitti opintojensa ohessa Kauppalehden levikkimyynnissä. Kaupallinen radio tuli Haloselle tutuksi Radiobooking Oy:ssä vuosina 1989-1993. Sittemmin Halonen siirtyi MTV Oy:hyn, jossa hän työskenteli useissa eri tehtävissä mediamyynnissä ja mm. MTV-Viihde Oy:n toimitusjohtajana sekä kaapelikanava TVTV!:n myynti- ja markkinointijohtajana. Vuonna 2001 Halonen teki lyhyehkön vierailun mediatoimisto Caratiin broadcast-johtajana ja palasi Subtv:n toimitusjohtajaksi vuonna 2002. Subtv:stä Halonen siirtyi 2006 Image Kustannus Oy:n toimitusjohtajaksi. Viimeiset viisi vuotta Halonen on johtanut internet-liiketoiminnan konsulttiyhtiö Estime Oy:tä.