Pohjolan Sanomien nykyinen vastaava päätoimittaja Heikki Lääkkölä jää tuolloin sopimuksensa mukaan pois yhtiön palveluksesta ja myöhemmin eläkkeelle.

Jauho on työskennellyt vuodesta 2006 uutispäällikkönä Pohjolan Sanomissa ja Alma Median pohjoisten lehtien yhteistoimituksessa. Aikaisemmin hän on toiminut muun muassa toimitussihteerinä ja uutistoimittajana Kalevassa ja toimittajana Helsingin Sanomissa ja Aamulehdessä.

– Pohjolan Sanomat vahvistaa paikallista otettaan. Paikallisen uutisen ja paikallisten ihmisten merkitys korostuu. Haluamme pysyä lähellä lukijaa, lupaa tuleva vastaava päätoimittaja Maria Jauho.

Heikki Lääkkölä on toiminut Pohjolan Sanomien vastaavana päätoimittajana vuodesta 1996. Lehden palveluksessa hän on ollut vuodesta 1977.

Vuonna 2015 sata vuotta täyttävä Pohjolan Sanomat on Lääkkölän mukaan säilyttänyt asemansa Kemi-Tornion alueen ja alisen Tornionlaakson merkittävimpänä mediana. Lehdessä parhaillaan käynnissä oleva muutosprosessi mahdollistaa korkeatasoisen paikallisen journalismin tekemisen sekä painettuun sanomalehteen että verkkopalveluun myös tulevaisuudessa.

Pohjolan Sanomat kuuluu Alma Aluemedian lehtiperheeseen, johon kuuluu Pohjolan Sanomien lisäksi neljä alueellista päivälehteä, 17 paikallislehteä ja yhdeksän kaupunkilehteä eri puolilla Suomea.