OP-Pohjolan viestintäjohtaja Carina Geber-Teir valittiin uutena jäsenenä Ylen hallitukseen. Puheenjohtajana jatkaa vuorineuvos Kari Neilimo. Hallituksen varapuheenjohtajaksi valittiin professori Laura Kolbe.

Ylen hallituksen muut jäsenet vuonna 2014 ovat johtaja Heikki Hellman, professori Laura Kolbe, toimitusjohtaja Kirsi-Marja Laitinen, Senior
Partner Tuomo Raasio ja Senior Partner Ilkka Wäck. Henkilöstön nimeämä edustaja on toimittaja Raino Hurme.

Hallituksesta jää pois Hanasaaren kulttuurikeskuksen johtaja, vuodesta 2006 hallituksessa toiminut Gunvor Kronman. Kronman on ollut kolme vuotta myös
hallituksen varapuheenjohtaja.

Ylen hallituksessa aloittava Carina Geber-Teir on OP-Pohjola-ryhmän viestintäjohtaja ja johtokunnan jäsen. Geber-Teir vastaa OP-Pohjola-ryhmän brändistä, markkinoinnista, vastuullisuudesta sekä viestinnästä.

Hän on työskennellyt aiemmin viestintäjohtajana työeläkevakuutusyhtiö Varmassa ja sitä ennen viestintätehtävissä sekä erilaisissa kansainvälisissä tehtävissä mm. sosiaali- ja terveysministeriössä, Vaasan yliopistossa ja ulkoministeriön Eurooppa-tiedotuksessa.

Ylen hallituksessa on 5–8 jäsentä, jotka valitaan vuodeksi kerrallaan. Ylen hallituksen valinnasta päättää yhtiön hallintoneuvosto. Ylen hallintoneuvosto vahvisti kokouksessaan myös yhtiön toimintasuunnitelman ja budjetin vuodelle 2014.