Pohjoismaiden suurimpiin talovalmistajiin lukeutuva Älvsbytalo valitsi Pirkanmaan suurimman mainostoimiston Mainoskentän kokonaisvaltaiseksi markkinointiviestintäkumppanikseen.

Yhteistyön ensimmäiset tulokset näkyvät jo tammikuussa 2014 tv-kampanjassa sekä uudistetussa talokirjassa, jossa esitellään 13 kodikasta talomallia. Älvsbytalon tuleva kevät on täynnä tapahtumia ja toimintaa huipentuen Jyväskylässä pidettäviin asuntomessuihin.

Älvsbytalon tavoitteena on lähivuosina kasvattaa osuutensa 10 prosenttiin Suomen valmistalomarkkinoista.

Myyntityön lisäksi markkinointiviestintä on tärkeä osa markkinaosuuden kasvattamista. Älvsbytalo panostaa yhä vahvemmin mm. sosiaalisen median kanaviin unohtamatta kuitenkaan tv- ja printtimainontaa.

Älvsbytalo on vuonna 1940 perustettu puisten tilaelementtitalojen toimittaja, joka myy ja valmistaa valmiiksi asennettuja kellarittomia, korkealaatuisia 1- ja 1,5-kerroksisia puutaloja markkinoiden edullisimpaan hintaan. Vuosien aikana Älvsbyhus-konserni on rakentanut yli 37 000 kotia Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Älvsbytalo Oy:n Kauhajoen tehdas on otettu käyttöön vuonna 2005 ja Suomeen toimitettavat talot valmistetaan pääasiassa siellä. Ruotsin tehtaat sijaitsevat Älvsbyn lisäksi Bjärnumissa ja Vålbergissa.