Miltton Group on perustanut tytäryhtiön Singaporeen osana kansainvälistymisstrategiaansa. Miltton Groupin toiminnan fokus on nykyaikaisessa kanavariippumattomassa viestinnässä sekä Suomessa että kansainvälisesti.

”Suomalaisten brändien ja teollisuuden menestyminen vaatii uutta otetta kansainväliseen markkinointiviestintään. Keskityimme viime vuonna rakentamaan valmiuksia laajentaa toimintaamme kansainvälisesti niille markkinoille, joille asiakkaamme keskittävät toimintaansa. Nyt haluamme tarjota kansainvälistyvälle suomalaiselle elinkeinoelämälle uuden tavan toteuttaa markkinointiviestintää Aasiassa”, sanoo Milttonin toimitusjohtaja Mathias Järnström.

Miltton Groupin tavoitteena on rakentaa ensimmäinen kansainvälisesti toimiva suomalaisvetoinen markkinointiviestintäketju sekä vahvistaa entisestään Milttonin asemaa alansa edelläkävijänä.

”Olemme kolmentoista vuoden ajan rakentaneet Milttonista alan haastajaa. Pääomasijoittaja Norvestian mukaantulon jälkeen olemme systemaattisesti kasvattaneet palvelutarjontaamme ja tehtävänämme on jatkuvasti hakea uusia kehityssuuntia sekä tarjota inspiraatiota asiakkaillemme. Jos haluamme olla asiakkaillemme kiinnostava ja kokonaisvaltainen kumppani myös tulevaisuudessa, on toimintaamme laajennettava. Aasian markkina tarjoaa meille mahdollisuuksia, jotka Suomessa tai Skandinaviassa eivät tulisi kysymykseen”, Järnström jatkaa.

”Kiristyvän kilpailun vuoksi kustannustehokkaiden ja innovatiivisten markkinointiviestintäratkaisujen merkitys on kovassa kasvussa. Haluamme toimia täällä samankaltaisena markkinan haastajana kuin aloittaessamme toiminnan Suomessa vuonna 2001. Milttonin kasvu tähän saakka on saavutettu nöyrällä asiakkaiden kuuntelulla ja ennakkoluulottomalla asenteella. Tätä samaa strategiaa toteuttaen rakennamme toimintaamme myös Aasiassa”, sanoo Miltton Singaporen varatoimitusjohtaja Maria Vaismaa.

Miltton Group työllistää tällä hetkellä noin 75 henkilöä. Myyntikatteen arvioidaan kasvavan kuluvan tilikauden aikana liki 30 % noin 7,5 miljoonaan euroon.