Otavamedia Oy tuo mainostajille  Suomessa Teads.tv:n videomainosratkaisut.

Otavamedia Oy tarjoaa yhteistyössä Teads.tv:n kanssa videomainosratkaisuillaan mainostajalle mahdollisuuden tuoda viestinsä suoraan profiloitujen verkkosivustojemme yhteyteen. Palvelu on ensi vaiheessa saatavilla seuraavilla sivustoillamme: Ellit.fi, Ruoka.fi, Kotiliesi.fi, Kaksplus.fi, Dome.fi, Nettiauto.com ja Tekniikanmaailma.fi.

Ilmoittajan mainosvideo tuodaan suoraan profiloidulle verkkosivulle sisällön yhteyteen, jonka kuluttaja on itse valinnut ja josta hän on kiinnostunut. Mainos sijoittuu saumattomasti sisällön keskelle, mikä varmistaa hyvän huomioarvon sekä häiriöttömän ja myönteisen käyttökokemuksen.

Mainostajan käyttäessä omaa mainosfilmiään ei synny erillisiä tuotantokuluja. Otavamedialla on myös täydet valmiudet asiakkaalle räätälöidyn videomainoksen koko tuotantoprosessiin suunnittelusta jakeluun saakka. Videotuotannosta Otavamediassa vastaa DeCo Media Oy.

Esimerkkejä meneillään olevista videomainonnan toteutuksista:

http://dome.fi/pelit/ajankohtaista/edome-14-vuotta-sitten-mita-tapahtui-joulukuussa-1999

http://keskustelu.plaza.fi/ellit/muoti-ja-kauneus/sensuelli/1809169/iherb-com-kokemuksia/

Videot ovat nopeimmin kasvava vaikuttamisen väline, ja 84 % suomalaisista internetin käyttäjistä katsoo videoita verkossa. Tällä hetkellä 40 % nettisisällöistä on liikkuvaa kuvaa, ja osuuden ennustetaan kasvavan 62 %:iin vuonna 2015. (Lähde: Mediascope 2012, IAB Europe, The Visual Networking Index Forecast, Cisco).

Teads.tv:n palvelun on ensimmäisenä USA:ssa ottanut käyttöön The Economist.