Hän aloittaa uudessa tehtävässään 2. tammikuuta 2014 ja keskittyy Maku.fin kehittämiseen.

Kolulla on monipuolista kokemusta verkkomedioista. Hän on kirjoittanut aiemmin freetoimittajana naisten verkkomedia Lilyyn sekä useisiin eri printtilehtiin, muun muassa Trendiin, Helsingin Sanomiin ja Avotakkaan. Lisäksi hän on pitänyt Helsingin Sanomissa suosittua Kauhaa ja rakkautta -ruokablogia sekä Lilyssä Kaikki mitä rakastin -lifestyleblogia.

”Olen tosi innoissani pestistä, koska tässä työssä pääsen hyödyntämään monipuolisesti kokemustani verkkoyhteisöistä ja sosiaalisesta mediasta. Lisäksi saan vieläpä työskennellä tosirakkauteni ruoan parissa”, Kolu sanoo.

”Kolu on todella tärkeä pala tekijätiimiimme. En malta odottaa, että pääsemme aloittamaan työt”, sanoo Maku-brändin vastaava päätoimittaja Satu Koivisto.