Tietokone-lehden myynti Talentumille on osa Sanoma Magazinesin käynnissä olevaa portfolion muokkausta. Yhtiö keskittyy strategiansa mukaisesti erityisesti naisille, perheille ja lapsille suunnattuihin elämyksellisiin ja monikanavaisiin sisältöihin ja palveluihin.

Tietokone on tietotekniikan ammattilaisille suunnattu aikakauslehti, jolla on 98 000 lukijaa*. Tietokone siirtyy ammattilaiskohderyhmään keskittyvälle Talentumille 1.1.2014. Liiketoimintakaupan yhteydessä kolme lehden toimittajaa siirtyy Talentumin palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Sanoma Magazines on aiemmin tänä vuonna päättänyt tappiollisten Iiris-, 3T- ja Kodinrakentaja-lehtien lopettamisesta sekä ristikkolehtiensä siirtämisestä osaksi Ilta-Sanomien mediaperhettä. Samaan aikaan markkinoille on tuotu muun muassa Aku Ankka Lataamo, MyCosmo-bloggazine, Me Naiset Plus -mobiililehti, Lasten Oman Kirjakerhon digitaalinen satukirjasto ja Helsinki Fashion Weekend -muotitapahtuma.