Yhteisöviestinnän ammattilaisten järjestö ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry on vuosikokouksessaan 25.11.2013 valinnut johtokunnan puheenjohtajaksi  Ulrika Romantschukin, Senior Vice President, Marketing & Communications, Fazer Group. Myös uusia jäseniä valittiin.

Johtokunnan uudet jäsenet ovat Pohjoisranta Burson-Marsteller Oy:n johtaja Jarno Forssell, Mandatum Lifen markkinointi- ja viestintäjohtaja Niina Riihelä sekä Pörssisäätiön pitkäaikainen toimitusjohtaja, vuonna 2010 eläkkeelle siirtynyt Sirkka-Liisa Roine.

 Johtokunnassa jatkavat Ilmarisen viestintä- ja henkilöstöjohtaja Päivi Sihvola, Valion digitaalisen markkinoinnin päällikkö Jussi-Pekka Erkkola, valtiovarainministeriön viestintäjohtaja Liinu Lehto, Turvallisuus- ja kemikaaliviraston viestintäpäällikkö Johanna Salomaa-Valkamo, Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun vanhempi yliopiston lehtori, dosentti Anne Kankaanranta sekä Palvelualojen ammattiliitto PAM ry:n viestintäjohtaja Timo Piiroinen.

”Viime vuonna vahvistettiin HR- ja digiosaamista. Tänä vuonna haettiin ennen kaikkea strategista ja liiketaloudellista osaamista. Roine edustaa lisäksi kasvavaa senioriverkostoa”, toteaa puheenjohtaja Romantschuk.

Viestintäalan suurin järjestö jatkaa kasvuaan

ProCom – Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenmäärän kasvu on jatkunut viime vuosina. Viiden miljoonan asukkaan maassa 2500 jäsenen järjestö on kansainvälisestikin mitattuna kooltaan merkittävä. Siihen kuuluu noin 2/3 kaikista Suomessa viestinnän parissa työskentelevästä ammattilaisista. ProComin toimistossa työskentelee neljä kokopäiväistä työntekijää. Järjestön toimitusjohtaja on Elina Melgin.