“Neljäs perättäinen vuosi Deloitten kasvulistalla kertoo, että pilvipalvelujen saralla voi rakentaa kannattavaa kasvua myös täältä pohjoisesta käsin. Oulu on loistava paikka rakentaa uuden sukupolven ohjelmistoyritystä. Seuraava haaste meillä on viedä toimiva konseptimme maailmalle.”, kertoo Koodiviidakko Oy:n toimitusjohtaja Samuli Tursas.

“Kasvava kysyntä markkinoinnin ja viestinnän pilvipalveluille näkyy meillä positiivisena kasvuna. Tulemme rekrytoimaan lisää osaajia myös ensi vuonna”, Samuli Tursas jatkaa.

Deloitten Technology Fast 50 -ohjelmassa etsittiin jo yhdeksättä kertaa Suomen nopeimmin kasvaneet teknologiayritykset. Listaus kattaa kaikki teknologian alat, internetistä ympäristöystävällisiin teknologioihin ja tietokoneista ohjelmistoihin. Listauksessa kasvun mittarina käytettiin liikevaihdon kasvua viimeisen viiden vuoden (2008–2012) ajalta.

Koodiviidakko Oy:n pilvipalvelupohjaisia tuotteita ovat Sivuviidakko™ –julkaisujärjestelmä, joka on suunniteltu modernien mobiiliystävällisten verkkosivujen tuotantoon ja ylläpitoon, Postiviidakko™ –sähköpostimarkkinointityökalu sekä ViidakkoStore™ verkkokauppa-alusta. Uusimpana tuotelanseerauksena Koodiviidakko Oy tarjoaa ainoana suomalaisena yrityksenä täysin kotimaista ratkaisua markkinoinnin automaatioihin.

Koodiviidakko Oy:n tuotteet ovat käytössä yli tuhannella yrityksellä ja usealla valtionhallinnon organisaatiolla. Tuotteita käytetään 29:ssä eri maassa, useilla eri kielillä. Koodiviidakon lähitulevaisuuden tavoitteena on laajentaa liiketoimintaansa voimakkaasti myös kansainvälisessä ympäristössä. Kuluneen vuoden aikana toimistot on avattu Dubaihin, Kiinan Shenzheniin sekä Moskovaan Venäjälle.

Lähde: www.epressi.com