Koivisto tulee vastaamaan Maku-brändin kehittämisestä, päätyönään Maku.fi. Marita Joutjärvi jatkaa Maku- ja Maku Leivo kotona -lehtien päätoimittajana.

Koivistolla on kokemusta sekä printtilehdistä että digitaalisesta mediasta. Hän on työskennellyt Demin ja Viini-lehden päätoimittajana sekä Kotivinkin toimituspäällikkönä. Makuun hän siirtyy uudistamasta Demi.fitä, joka on lähes kolminkertaistanut kävijämääränsä kesän ja syksyn aikana.

”Olen uudesta tehtävästä valtavan innoissani. Ruoka on elämäni suurimpia ilonaiheita. Maku on Suomen suurin ruokalehti, ja tavoite on, että olemme jatkossa yhtä vahva myös muissa kanavissa”, Koivisto kertoo.

”A-lehtien vahvat brändit antavat erinomaisen perustan rakentaa monimediatuotteita ja palvella entistä paremmin lukijoitamme sekä mainostaja-asiakkaitamme”, sanoo julkaisujohtaja Anne Lyytikäinen-Palmroth.