Uusista nettikanavista Xmas edustaa svengaavaa, kansainvälistä joulua. Kanavalla kuullaan niin vanhan koulukunnan kultakurkkujen, kuten Elviksen, tunnelmaa tihkuvia joulukappaleita, kuin Mary J. Bligen edustamaa tuoretta, sielukasta tulkintaa. Jouluun ei yleensä yhdistetä rokkia eikä varsinkaan metallimusiikkia. Rouhean joulun soittolistoilla Jarkko Aholan, Marco Hietalan ja kumppanien tulkinnat joulusta yllättävät varmasti jokaisen, joka antaa heille tilaisuuden.

Toivontuottajien Jouluradio käynnistyy 11. kertaa 1. joulukuuta puoliltaöin Hoosiannalla. Viime vuonna Hoosiannasta teki oman sovituksensa lauluyhtye Rajaton. Tämän vuoden Hoosiannan esittäjä julkistetaan 20. marraskuuta.

Jouluradio on Helsingin, Espoon ja Vantaan seurakuntien mediatoimituksen, Toivontuottajien, tunnetuin tuote. Vuotuinen mainokseton radiokanava soittaa tauotta joulumusiikkia ensimmäisestä adventista loppiaiseen. Viime vuonna Jouluradiolla oli Finnpanelin kuuntelijatutkimuksen mukaan noin 451 000 viikkokuuntelijaa ja netissä yksilökävijöitä oli noin 300 000 ympäri maailmaa.

Jouluradio kuuluu netin lisäksi radioista seuraavilla analogisilla taajuuksilla eri puolilla maata: Helsinki 102,0 MHz, Espoo 89,7 MHz, Vantaa 102,0 MHz, Turku 93,8 MHz, Keski-Uusimaa 92,7 MHz, Tampere 101,6 MHz, Oulu 91,6 MHz, Jyväskylä 96,8 MHz, Kouvola 94,4 MHz, Lahti 97,1 MHz, Seinäjoki 91,8 MHz, Rovaniemi 104,4 MHz, Kuopio 96,3 MHz, Pori 88,7 MHz, Hämeenlinna 91,0 MHz