MTV:n uuden aamuohjelmiston tuottaa Nouhau Productions Oy. Kokonaisuuteen kuuluvat uutis- ja ajankohtaisosuus, uudenlainen ruoka- ja lifestyleosuus sekä ikääntyneemmille katsojille suunnattu suosittu Studio55.fi.

MTV Uutiset on valinnut aamun uuden ajankohtaisohjelman tuotantokumppanikseen Nouhau Productions Oy:n. Yhtiö on uutis- ja ajankohtaistoimituksen pitkäaikainen tuotanto- ja yhteistyökumppani. Nouhau on tuottanut jo vuosien ajan muun muassa Studio55.fi -ohjelmaa. Nouhaun omistaja ja toimitusjohtaja Tapio Nurminen on MTV Uutisten ja Kauppalehden pitkäaikainen Saksan ja Euroopan kirjeenvaihtaja.

”Nouhau Productions valikoitui kumppaniksi ennen muuta ohjelmahankkeen kannalta tärkeän vahvan uutisosaamisensa vuoksi. Uutistoiminnassa luotettavuus on tärkein tekijä. Nouhau on ollut meille tuttu kumppani, jonka laatuun on voitu luottaa jo vuosien ajan”, MTV Uutisten vastaava päätoimittaja Merja Ylä-Anttila sanoo.

Huomenta Suomi uusii ilmeensä ja rakenteensa tammikuussa 2014, mutta mukana on myös paljon tuttuja elementtejä. Ruudussa nähdään sekä uusia aamujuontajia että tuttuja kasvoja osin vanhoissa ja osin uusissa rooleissa.

”Aamutelevision tärkeät osuudet, eli uutiset, sää ja päivän puheenaiheet säilyvät. Lisäksi tulee paljon uutta, viihdyttävää ja kiinnostavaa hyötytietoa arkeen ja juhlaan. Olen iloinen, että MTV:n aamuissa säilyy hyvä ajankohtainen ote maustettuna uudenlaisella menolla ja meiningillä. Suosittu Studio55.fi saa sekin osin uusia vetäjiä”, Ylä-Anttila korostaa.

Uuden Huomenta Suomen ohjelmarakenteesta ja juontajista kerrotaan tarkemmin ensi kuussa.