Peter Borsos on nimitetty TeliaSoneran uudeksi viestintäjohtajaksi. Hän seuraa tehtävässä Kjell Lindströmiä, joka on toiminut vt. viestintäjohtajana elokuusta 2013 alkaen.

– Olen erittäin tyytyväinen, että onnistuimme palkkaamaan Peter Borsosin TeliaSoneraan. Hänellä on takanaan pitkä kokemus viestinnän johtotehtävistä suurissa kansainvälisissä organisaatioissa, missä sekä sisäiset että ulkoiset haasteet ovat olleet merkittäviä, sanoo TeliaSoneran toimitusjohtaja Johan Dennelind.

Peter Borsos tulee olemaan konsernin johtoryhmän jäsen, ja hänellä tulee olemaan kokonaisvastuu viestinnästä kaikilla TeliaSoneran markkinoilla.

Peter Borsos on 44-vuotias, ja hänellä on vuosien kokemus viestintätyöstä pankkialalla. Viimeksi hän on toiminut viestintäjohtajana Swedbankissa, missä hänellä on ollut useita eri tehtäviä vuodesta 2009 alkaen. Peter Borsosin odotetaan aloittavan uudessa tehtävässään viimeistään ensi vuoden toukokuussa.