Uuden ulkoasun sai verkkoportaali MTV.fi, ja samalla MTV3. Sub ja AVA -kanavien suoratoisto alkoi MTV Katsomossa. Yleisöpalautteissa uudistukset koetaan onnistuneiksi.

Sub- ja AVA-kanavien ilmeet muuttuivat klo 21.00 alkaen. Illan lopuksi nähtiin vielä MTV3-kanavan uusi urheilulähetys, MTV Sport Uutiset, klo 22.30 alkaen. Uudistuksia työstettiin myös sunnuntain ja maanantain välisenä yönä, ja maanantaiaamuna uusi verkkoportaali MTV.fi avasi sivunsa. Myös MTV3, Sub ja AVA -kanavien suoratoisto MTV Katsomon sivuilla toimi jo aamusta alkaen eli ennakoitua aiemmin.

Kaikkiaan reilun vuorokauden aikana uudistettiin 12 tv-kanavaa ja kahden miljoonan viikkokävijän portaali kymmenine eri osastoineen.

Sunnuntaina 3.11. MTV:n kanavien katseluosuus oli parhaana katseluaikana keskimäärin 43%, kun se muina sunnuntaina on ollut keskimäärin 33%. Illan katsotuin ohjelma oli Tanssii Tähtien kanssa, jolla oli keskimäärin 1 074 000 katsojaa. Uudistuneita Seitsemän Uutisia seurasi 566 000 katsojaa, kun yleensä sunnuntain keskiarvo on ollut 364 000 katsojaa.

MTV:n uudistusprojekti keräsi lanseeraussunnuntain aikana runsaasti huomiota, ja mielipiteitä esitettiin etenkin sosiaalisessa mediassa. Tunnuksella #uusimtv lähetettiin sunnuntaina kaikkiaan 801 twiittiä ja aihepiiri oli illan suosituimpia kuuden tunnin ajan. Myös Facebookissa uudistuminen keräsi satoja kommentteja. Palautteen sävy oli pääosin myönteistä; etenkin uudistunutta visuaalisuutta kehuttiin raikkaaksi ja moderniksi.