Uudet jäsenet (ja heidän henkilökohtaiset varajäsenensä) ovat Journalistiliitosta Ulla Järvi (Jussi Lankinen) ja Pasi Kivioja (Riikka Kaihovaara). Järvi työskentelee toimittajana Lääkärilehdessä, Lankinen STT:ssä ja Kaihovaara Ylessä. Kivioja on free lance -toimittaja ja yrittäjä.

Aikakauslehtien liiton esityksestä neuvostoon valittiin Image-lehden päätoimittaja Heikki Valkama (Viini-lehden päätoimittaja Seppo Määttänen). MTV3:sta neuvostoon tulee toimituspäällikkö Jyrki Huotari. Hänen henkilökohtaisen varajäsenensä paikka päätettiin antaa Radiomedialle. Kannatusyhdistys valitsee henkilön myöhemmin tällä viikolla.

Neuvoston 1. varapuheenjohtaja, Ylen uutispäällikkö Timo Huovinen valittiin jatkamaan neuvostossa vuoden 2014. Alunperin hänen kolmivuotinen kautensa olisi päättynyt tämän vuoden lopussa. Hänen varajäsenenään jatkaa maakuntaradion päällikkö Hannele Haanpää-Holappa Ylestä.

Julkisen sanan neuvosto on jo aikaisemmin päättänyt, että myös yleisön edustaja, yliopiston lehtori Riitta Ollila jatkaa neuvostossa vielä ensi vuoden. Hänen varajäsenenään jatkaa järjestöneuvos Marja Irjala. Yleisön edustajista päättää neuvosto. Median edustajat valitsee kannatusyhdistys.

Huovisen ja Ollilan jatkokausi tuo neuvoston työskentelyyn jatkuvuutta tilanteessa, jossa peräti kahdeksan neuvoston jäsenen ja varajäsenen kausi on päättymässä vuoden vaihteessa. Neuvoston perussopimuksessa todetaan, että jäsen ja varajäsen voidaan perustellusta syystä valita vuoden tai kahden vuoden jatkokaudelle. Neuvostossa on puheenjohtajan lisäksi 13 jäsentä, joista 8 edustaa mediaa ja 5 yleisöä.

Kannatusyhdistyksen puheenjohtajana jatkaa vuonna 2014 Journalistiliiton puheenjohtaja Arto Nieminen. Hallituksen jäseniksi yhdistyksen kokous valitsi johtaja Jukka Holmbergin Sanomalehtien liitosta ja televisiopäällikkö Riitta Pihlajamäen Yleisradiosta. Hallitus valitsee varapuheenjohtajan keskuudestaan.