Ilta-Sanomien toimituksen johto uudistuu. Kustantajana ja vastaavana päätoimittajana jatkaa Tapio Sadeoja ja päätoimittajana Ulla Appelsin. Helsingin Sanomiin siirtyneenKaius Niemien tilalle ei nimitetä kolmatta päätoimittajaa, sen sijaan toimituksen johdon kokoonpano ja vastuut muuttuvat. Jatkossa toimituspäälliköt vastaavat Ilta-Sanomien sisällöistä kaikissa kanavissa.

Kotimaan uutisista, PS:stä ja taittotoimituksesta vastaavaksi toimituspäälliköksi on nimitetty 4.11.2013 alkaen esimies Sanna Mattila. Mattila toimii myös kotimaan osaston esimiehenä.

Digitaalisista sisällöistä ja niiden kehittämisestä sekä kuvatoimituksesta vastaavaksi toimituspäälliköksi on nimitetty 1.1.2014 alkaen uutispäällikkö Merja Mähkä.

Viihdetoimituksesta ja Tv-lehdestä vastaavaksi toimituspäälliköksi on nimitetty 9.12. alkaen Elina Schüller. Schüller siirtyy Ilta-Sanomiin Iltalehdestä, jossa hän oli toimituspäällikkönä.

Toimituspäälliköinä jatkavat Iina Artima-Kyrki ja Timo Paunonen. Artima-Kyrki vastaa 9.12. alkaen teemasisällöistä kaikissa kanavissa sekä Sunnuntai-liitteestä ja ristikoista.Paunonen vastaa 4.11. alkaen yhteiskunnallisesta uutisoinnista, ulkomaan uutisista ja urheilusta.

”Olen vakuuttunut, että tämän kokeneen joukon johdolla Ilta-Sanomat vahvistaa asemaansa kaikissa kanavissa: printissä, verkossa ja mobiilissa”, Ilta-Sanomien kustantaja ja vastaava päätoimittaja Tapio Sadeoja kommentoi.