A-lehtien kumppanina on Sayduck, suomalainen start-up, joka kehittää teknologiaa tuotteiden virtuaaliesittelyä varten.

”Haluamme ällistyttää lehtiemme lukijat tällä uudella mainosmuodolla. Kukapa ei olisi halunnut kokeilla, miltä mainoksessa näkyvä huonekalu näyttäisi omassa kodissa. Parhaimmillaan virtuaalimainoksen kautta pääsee suoraan mainostajan verkkokauppaan”, A-lehtien digimediasta vastaava johtaja Petri Pekki kertoo.

”Olemme tuomassa lähiaikoina useita elämyksellisiä ja inspiroivia mediaratkaisuja markkinoille. Sayduck on esimerkki ennakkoluulottomasta ja huippulaatuun tähtäävästä palvelusta, jota voimme nyt hyödyntää muodin, sisustustuotteiden tai vaikka kokonaisten talojen esittelyyn. Nyt mukaan lähtevät mainostajat saavat tuotteensa samalla ensi kesän asuntomessuille, jonne rakennamme kattavaa virtuaalikauppaa 3D mallinnetuille tuotteille”, Pekki toteaa.